• 1logopalkki.jpg
  • 2logopalkki.jpg
  • 3logopalkki.jpg

Lieksa

Logo

 

                                       << Palaa Etusivulle

OmaisOiva toiminta on tarkoitettu kaikille omaistaan ja läheistään hoitavaville henkilöille. Toiminnan tarkoituksena on tukea läheistään tai omaistaan hoitavan jaksamista tarjoamalla tietoa, ohjausta, virkistystä ja vertaistukea. Toiminta on luottamuksellista ja työntekijät ovat vaitiolovelvollisia. Neuvontaa, ohjausta sekä vertaistukiryhmiin osallistuminen on omaistaan ja läheistään hoitaville maksutonta.

Tiedotamme toiminnasta Lieksan lehdessä, verkkosivuillamme ja Facebook -sivuillamme. 


 Ajankohtaista:

OmaisOiva kahvila ke 31.8 klo 13-15: Luonto ja maalaus - maalausta luonnonmateriaaleilla yhdessä. 

OmaisOiva kahvila ke 31.8. klo 17-19: Avustatko tai hoidatko läheistäsi? Mitä omaishoito on? Tule kuulemaan asiaa omaishoidosta.

OmaisOivassa ma 5.9. klo 12.50 - 14.30 Mielenterveyden keskusliiton etäluento: Saako sairastuminen talouden sekaisin?

OmaisOiva kahvila ke 7.9. klo 13-15: Tietoa uniapneasta, Maija Kaverinen, Lieksan Hengitysyhdistys.


Henkilökohtaiset keskustelut, Oivahetket

Omaistaan ja läheistään hoitavat voivat tarvittaessa saada henkilökohtaisen OivaHetken, kun haluaa keskustella omaishoitajuuteen liittyvistä asioista. Nämä keskusteluhetket voivat olla kotona tai toimistolla. Hetki on hyvä tilata etäkäteen puhelimitse Piialta.


 Omaishoitajien vertaistukiryhmät

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Omaistaan ja läheistään hoitavien vertaistukiryhmä on suunnattu ainoastaan omaishoitotilanteessa oleville omaishoitajille. Vertaistukiryhmässä voidaan jakaa kokemuksiaan toisten kanssa luottamuksellisesti. Vertaistukiryhmä kokoontuu torstaisin

 

Erityisäitien vertaistukiryhmä

Oletko erityislasten äiti? Vertaistukiryhmä tarjoaa mahdollisuuden tavata toisia erityislasten äitejä sekä jakaa omia ajatuksia ja kokemuksia omasta arjesta. Lisätietoja ryhmästä saat Piialta ja Tuijalta.

Seitsemän veljestä - miesomaishoitajien vertaistukiryhmä

Ryhmä on tarkoitettu miehille, jotka ovat tai ovat olleet omaishoitajina. Yhdessä tekemistä hyvässä porukassa. Tapaamiset n. kerran kuukaudessa. Lisätietoja Piialta.


Ovet®-valmennus

Ovet -valmennus® on omaistaan tai läheistään hoitaville vertaistuellinen tietopaketti asioista mitä on hyvä tietää yhteiskunnanpalveluista, hoivasta, ergonomiasta ja vertaistuesta. Lisäksi mietitään hoitajan omaa jaksamista ja saadaan ideoita toisiltamme omaan arkeen.

Kohderyhmänä omaistaan tai läheistään hoitavat. Valmennukseen voivat osallistua he, jotka eivät vielä ole omaishoidontuen piirissä. Valmennus on maksuton.

Jatkuva ilmoittautuminen Piia Haukka puh 0400 513 755, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


free joomla templatesjoomla templates

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla -merkki

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry

Koulukatu 3, 81700 Lieksa

OmaisOiva työntekijät:

vastaava

p. 0400 513 755  

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ohjaaja

p. 040 518 3500

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Käytämme sivuillamme evästeitä.

-