• 1logopalkki.jpg
  • 2logopalkki.jpg
  • 3logopalkki.jpg

OmaisOiva

     OmaisOiva ei ole ollenkaan pöllömpi juttu...       

OmaisOiva-toiminta on Omaishoitajaliiton (ent. Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry) ja paikallisyhdistysten yhteinen, omaishoitajien voimavaroja tukevia toimintamuoto. OmaisOivat toteuttavat, kehittävät ja juurruttavat toimintamuotoja eripuolille Suomea. OmaisOiva tuo osallistumisen mahdollisuuksia lähelle omaishoitoperheitä.

OmaisOiva toiminta tukee jaksamista tarjoamalla tietoa, ohjausta ja vertaistukea. OmaisOiva toimintamuodoista voit valita itsellesi sopivan tai kokeilla niitä kaikkia.

Toiminta on tarkoitettu kaikille Lieksan, Nurmeksen ja Valtimon seudun omaishoitajille, jotka hoitavat omaistaan tai läheistään, joka on sairastunut, vammautunut tai on kehitysvammainen.

OmaisOiva toimintaan osallistuminen on maksuton ja ei edellytä omaishoidon tuen saantia. Toiminnanohjaajan antama neuvonta ja ohjaus on myös maksutonta.

Omaishoitaja, OmaisOiva on juuri sinua varten.

Lieksassa OmaisOiva toiminta on käynnistynyt toukokuun 2015 alusta ja tarkoituksena on kehittää toimintaa vastaamaan alueen omaishoitajien tarvetta. Toiminnassa kokeillaan myös uusia tuulahduksia, jotka ovat muualla päin Suomea hyväksi koettuja toimintamuotoja.

OmaisOiva kahvila palvelee omaishoitajia ja heidän läheisiään maanantaisin klo 9-12 Pielisentie 8:ssa, toimistomme tiloissa katutasossa. Tilaan pääsee myös esteettömästi pyörätuolin kanssa.

Seuraa tapahtumia Etusivun Ajankohtaista osiosta ja LieksanLehdestä. OmaisOiva pöllöhahmo kulkee mukana kaikkialla sekä lehti-ilmoitteluissamme ja toimistomme koristelussa siitä voit helposti tunnistaa OmaisOiva tapahtumat.

OmaisOiva toiminta Nurmeksessa ja Valtimolla: seuraa ilmoittelua etusivulla ja Ylä-Karjala lehdessä.

Ovet valmennus, useamman kerran vuodessa, jatkuva ilmoittautuminen, ajankohtia räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan.

Katse huomiseen ryhmiä järjestetään tarpeen mukaan, useampi ryhmä vuodessa. Ryhmä läheistään hoitaneille joiden hoidettava on kuollut tai siirtynyt kodin ulkopuoliseen hoitoon.               
                      

free joomla templatesjoomla templates

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla -merkki

Lieksan seudun omaishoitajat
ja läheiset ry

Pielisentie 8, 81700 Lieksa

 

 OmaisOiva

Toiminnanjohtaja Tuija Heinämäki

Puh: 0400 513 755  

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

OmaisOiva ohjaaja Piia Haukka

Puh: 040 518 3500

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

-