• 1logopalkki.jpg
  • 2logopalkki.jpg
  • 3logopalkki.jpg

Lieksa

Logo

 

                                       << Palaa Etusivulle

OmaisOiva toiminta on tarkoitettu kaikille omaistaan ja läheistään hoitavaville henkilöille. Toiminnan tarkoituksena on tukea läheistään tai omaistaan hoitavan jaksamista tarjoamalla tietoa, ohjausta, virkistystä ja vertaistukea. Toiminta on luottamuksellista ja työntekijät ovat vaitiolovelvollisia. Neuvontaa, ohjausta sekä vertaistukiryhmiin osallistuminen on omaistaan ja läheistään hoitaville maksutonta.

Tiedotamme toiminnasta Lieksan lehdessä ja verkkosivuillamme. 


 AJANKOHTAISTA


Henkilökohtaiset keskustelut, Oivahetket

Omaistaan ja läheistään hoitavat voivat tarvittaessa saada henkilökohtaisen OivaHetken, kun haluaa keskustella omaishoitajuuteen liittyvistä asioista. Nämä keskusteluhetket voivat olla kotona tai toimistolla. Hetki on hyvä tilata etäkäteen puhelimitse Tuijalta tai Piialta.


 Omaishoitajien vertaistukiryhmät

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Omaistaan ja läheistään hoitavien vertaistukiryhmä on suunnattu ainoastaan omaishoitotilanteessa oleville omaishoitajille. Vertaistukiryhmässä voidaan jakaa kokemuksiaan toisten kanssa luottamuksellisesti. Vertaistukiryhmä kokoontuu torstaisin.

Erityisäitien vertaistukiryhmä

Oletko erityislasten äiti? Vertaistukiryhmä tarjoaa mahdollisuuden tavata toisia erityislasten äitejä sekä jakaa omia ajatuksia ja kokemuksia omasta arjesta. Lisätietoja ryhmästä saat Piialta ja Tuijalta.

Seitsemän veljestä - miesomaishoitajien vertaistukiryhmä

Ryhmä on tarkoitettu miehille, jotka ovat tai ovat olleet omaishoitajina. Yhdessä tekemistä hyvässä porukassa. Tapaamiset n. kerran kuukaudessa. Lisätietoja Tuijalta.


Ovet®-valmennus

Ovet -valmennus® on omaistaan tai läheistään hoitaville vertaistuellinen tietopaketti asioista mitä on hyvä tietää yhteiskunnanpalveluista, hoivasta, ergonomiasta ja vertaistuesta. Lisäksi mietitään hoitajan omaa jaksamista ja saadaan ideoita toisiltamme omaan arkeen.

Kohderyhmänä omaistaan tai läheistään hoitavat. Valmennukseen voivat osallistua he, jotka eivät vielä ole omaishoidontuen piirissä. Valmennus on maksuton.

Jatkuva ilmoittautuminen Tuija Heinämäelle puh 0400 513 755, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


free joomla templatesjoomla templates

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla -merkki

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry

Koulukatu 3, 81700 Lieksa

OmaisOiva työntekijät

Toiminnanjohtaja Tuija Heinämäki

p. 0400 513 755  

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

OmaisOiva ohjaaja Piia Haukka

p. 040 518 3500

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Käytämme sivuillamme evästeitä.

-