• 1logopalkki.jpg
  • 2logopalkki.jpg
  • 3logopalkki.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Lieksa

OmaisOiva toiminta Lieksassa

OmaisOiva toiminta on tarkoitettu kaikille omaishoitajille, jotka hoitavat omaistaan tai läheistään. Toiminnan tarkoituksena on tukea läheistään tai omaistaan hoitavan jaksamista tarjoamalla tietoa, ohjausta, virkistystä ja vertaistukea. Toiminta on luottamuksellista ja työntekijät ovat vaitiolovelvollisia. Neuvontaa, ohjausta sekä vertaistukiryhmiin osallistuminen on omaishoitajilta maksutonta.

Tiedotamme toiminnasta Lieksan lehdessä ja verkkosivuillamme. 

 

Henkilökohtaiset keskustelut, Oivahetket

Omaishoitaja voi tarvittaessa saada henkilökohtaisen OivaHetken, kun haluaa keskustella henkilökohtaisista omaishoitajuuteen liittyvistä asioista. Nämä keskusteluhetket voivat olla kotona tai muualla. Hetki on hyvä tilata etäkäteen puhelimitse Tuijalta tai Piialta.

 

Omaishoitajien vertaistukiryhmät

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Omaishoitajien vertaistukiryhmä on suunnattu ainoastaan omaishoitotilanteessa oleville omaishoitajille. Vertaistukiryhmässä omaishoitajat voivat jakaa kokemuksiaan toisten omaishoitajien kanssa luottamuksellisesti. Vertaistukiryhmä kokoontuu torstaisin. Kysy tarkemmin aika ja paikka Tuijalta tai Piialta 

Erityisäitien vertaistukiryhmä

Oletko erityislasten äiti? Haluaisitko tavat muita erityislasten äitejä? Vertaistukiryhmä tarjoaa mahdollisuuden tavata toisia erityislasten äitejä sekä jakaa omia ajatuksia ja kokemuksia omasta arjesta. Lisätietoja ryhmästä saat Piialta.

Seitsemän veljestä - miesomaishoitajien vertaistukiryhmä

Ryhmä on tarkoitettu miehille, jotka hoitavat omaistaan tai läheistään. Yhdessä tekemistä hyvässä porukassa. Tapaamiset n. kerran kuukaudessa. Lisätietoja Tuijalta.

 

OmaisOiva kahvilat

OmaisOiva kahvilat ovat kaille avoimia tilaisuuksia tiistaisin klo 9–12 OmaisOiva toimistolla osoitteessa Koulukatu 3, 81700 Lieksa (katutasolla, tilaan pääsee esteettömästi pyörätuolilla).  Kahvilat pitävät sisällään vaihtelevia toiminnallisia ja tiedollisia aiheita. OmaisOiva kahviloista tiedotamme Lieksan lehden kuun vaihteen lehdessä, yhdistyksen Facebook-sivuilla sekä verkkosivujemme Etusivulla.

 

Ovet®-valmennus

Ovet -valmennus® on omaistaan tai läheistään hoitaville vertaistuellinen tietopaketti asioista mitä on hyvä tietää yhteiskunnanpalveluista, hoivasta, ergonomiasta ja vertaistuesta. Lisäksi mietitään hoitajan omaa jaksamista ja keinoja siihen sekä saadaan ideoita toisiltamme omaan arkeen.

Kohderyhmänä omaistaan tai läheistään hoitavat. Valmennukseen voivat osallistua myös he, jotka eivät vielä ole omaishoidontuen piirissä. Valmennus on maksuton.

Halutessasi saat hoidettavaksi omaisoitajayhdistyksen maksamaan hoitoon Seniorikoti Varpuseen. Jatkuva ilmoittautuminen Tuija Heinämäelle puh 0400 513 755, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Katse huomiseen ryhmä

Katse huomiseen ryhmiä järjestetään tarpeen mukaan. Ryhmä kokoontuu 7 kertaa.  Ryhmä on kohdennettu läheistään hoitaneille, joiden hoidettava on kuollut tai siirtynyt kodin ulkopuoliseen hoitoon.               
                      

free joomla templatesjoomla templates

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla -merkki

Lieksan seudun omaishoitajat
ja läheiset ry

Koulukatu 3, 81700 Lieksa

 OmaisOiva

Toiminnanjohtaja Tuija Heinämäki

Puh: 0400 513 755  

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

OmaisOiva ohjaaja Piia Haukka

Puh: 040 518 3500

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Ulkoisia linkkejä

Omaishoitajat.fi

 

Käytämme sivuillamme evästeitä.

-