• 1logopalkki.jpg
  • 2logopalkki.jpg
  • 3logopalkki.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Yhdistys

Paikallista toimintaa

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset yhdistys on perustettu 24.2.1993 ja sen tavoitteena on toimia omaishoitajien sekä läheisten aseman parantamiseksi ja tukemiseksi sekä kehittää heidän tukitoimiaan toiminta alueellaan. Yhdistyksen päätösvaltaa käyttävät sen jäsenet yhdistyksen kokouksissa. Yhdistys noudattaa yhdistyslain määräämiä säännöksiä.

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n hallitus 2020:

Arja Ehrukainen (puheenjohtaja)

Helvi Timmer (retki- ja tapahtumavastava, rahastonhoitaja), puh. 040 510 0354

Riitta Mikkonen (sihteeri, jäsenasioiden hoitaja), puh. 040 822 9114

varsinaiset jäsenet: Rauni Hakala, Anja Kurki, Ritva Lampila, Silja Nevalainen

varajäsenet: Mervi Laasonen ja Kaisa Ilvonen

yhdistyksen sähköpostiosoite :  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhdistys kerää varoja mm. jäsenmaksuilla, järjestämällä myyjäisiä, erilaisin avustuksin ja lahjoituksilla. Rahallisia lahjoituksia voi maksaa tilille FI 49 5343 072006 5239. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä sivujemme kautta kohdasta Liity jäseneksi.

 

Ajankohtaiset tapahtumat yhdistyksen jäsenille


Omaishoitaja-avustaja

Yhdistyksessä on palkkatuella palkattu omaishoitaja avustaja, joka auttaa pienissä kodin pulmissa ja on hoitoapuna omaishoitajan asioinnin ajan. Tämä etu koskee vain yhdistyksen jäseniä. Lisätietoja Riitta Mikkonen puh 040 822 9114 ja Tuija Heinämäki puh 0400 513 755.

 

Yhdessä eteenpäin

Yhdessä eteenpäin ryhmä on heille, joiden omaishoitajuus on ohi ja jotka ovat yhdistyksen jäseniä. Heille, jotka kaipaavat iloisella mielellä yhteistä tekemistä. Lisätietoa ryhmästä Riitta Mikkoselta puh. 040 822 9114 tai Piia Haukalta puh 040 513 3500.

 

Toimintaan toivotaan uusia omaishoitajia sekä vapaaehtoisia

Vapaaehtoiset voivat toimivat halutessaan avustajana tapahtumissa, ”kotimiehenä”, kaverina kävelylenkillä, sanomalehden tai kirjan lukijana. He voivat myös omien taitojensa tai harrastustensa kautta järjestää yhdessä OmaisOiva hankkeen kanssa erilaisia toimintoja tai tapahtumia. Lisätietoja Piia Haukalta puh 040 513 3500.

 

Kannattajajäsenet:

HT Catering

Varakoti Varpunen Oy 

Hyvinvoinnin HuoltoAsema

 

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n historiaa

Yhdistys on perustettu 24.2.1993. Yhdistys oli ensimmäisiä omaishoitajayhdistyksiä Suomessa. Yhdistys on rekisteröity 5.3.1998. Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry. (alunperin Vanhusten omaiset ja läheiset ry) perustavassa kokouksessa oli läsnä Kerttu Törnqvist (silloinen kansanedustajamme), Aila Pulkkinen, Helli Leinonen, Irja Suomi, Maija Vetola, Kirsi Nevalainen, Ida Kosonen, Kerttu Nevalainen, Tyyne Turpeinen. Kokouksessa oli myös mukana silloinen eduskunnan varapuhemies Saara-Maria Paakkinen.

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n perustamisasiakirjan allekirjoittivat: Kerttu Nevalainen, Maija Vetola, Aila Pulkkinen, Toini Julkunen, Reino Vartiainen, Aira Partanen ja Seppo Pulkkinen.

free joomla templatesjoomla templates

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla -merkki

Lieksan seudun omaishoitajat
ja läheiset ry

Koulukatu 3, 81700 Lieksa

 OmaisOiva

Toiminnanjohtaja Tuija Heinämäki

Puh: 0400 513 755  

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

OmaisOiva ohjaaja Piia Haukka

Puh: 040 518 3500

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Ulkoisia linkkejä

Omaishoitajat.fi

 

Käytämme sivuillamme evästeitä.

-