• 1logopalkki.jpg
  • 2logopalkki.jpg
  • 3logopalkki.jpg

Logo, Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry

<< Palaa Etusivulle

YHDISTYKSEN JÄSENPERHEET ALKUVUOSI 2023

TAMMIKUUSTA ALKAEN 10.1. TIISTAISIN jumpparyhmä Yrjönhovin kuntosalissa (vain hissillä kerrokseen) klo 10-11:15, vertaisohjaajana Silja Nevalainen puh.050 5560020.

HELMIKUU 9.2. ruokailu ja seurustelua Puustellissa klo 13.30 – omavastuu 5e. Ilmoittautumiset 1.2. Tuulalle puh. 050 3424715.

MAALISKUU 2.3. Reijo Taipaleen muistokonsertti Kuhmossa klo 19:00. Lähtö linja-autolla toimiston edestä klo 16:00. Omavastuu 30€ (sis. lipun ja kyydin- yhdistys maksaa loput).  Ilmoittautuminen 15.2. mennessä Tuula p.050 3424715. Liput tilataan Kuhmosta postitse Lippujen nouto ja maksu toimistolla 27.2.klo 10-12.

HUHTIKUU 21.4. klo 13 satamassa kaupungin kodalla kokoontuminen ja tarjoilu – ilmoittautuminen 18.4. Riitalle puh. 040 8229114. Omavastuu 2 €.

24.4. sääntömääräinen kevätkokous klo 16 alkaen kahvituksella seurakuntatalolla Mönninkatu 13. Ilmoittautuminen Riitalle puh. 040 8229114 viimeistään 21.4.mennessä tarjoilun vuoksi.

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset yhdistys

Yhdistyksen tavoitteena on tarjota tukea ja virkistystä omaishoitajaperheille. Yhdistyksen päätösvaltaa käyttävät sen jäsenet yhdistyksen kokouksissa. Yhdistys noudattaa yhdistyslain määräämiä säännöksiä.

Yhdistys kerää varoja mm. jäsenmaksuilla, järjestämällä myyjäisiä, erilaisin avustuksin ja lahjoituksilla.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 25 €/vuodessa. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täyttämällä (erilliseen ikkunaan avautuvan) liittymislomakkeen painamalla tästä.

Omaishoitaja-avustaja

Yhdistyksessä on palkkatuella palkattu omaishoitaja avustaja, joka auttaa pienissä kodin pulmissa ja on hoitoapuna omaishoitajan asioinnin ajan. Omaishoitaja-avustajan tehtäviä: nurmikon ajo, haravointi, lämmityspuiden kantaminen, hiekoitus, lumityöt, lamppujen vaihto, kauppa - ja apteekki asioissa avustaminen ja hoidettavien kanssa seurustelu hoitajan asioinnin ajan.

Tämä etu koskee vain yhdistyksen jäseniä. Lisätietoja Riitta Mikkonen puh 040 822 9114.

Huom!

Yhdistyksen omaishoitaja-avustaja on lomalla, ja työsuhde päättyy. Uusi avustaja aloittaa 13.2.

Uudet ja nykyiset asiakkaat ottakaa uudelleen yhteyttä avustajaan sopiaksenne käynnit (jatkuviksi sovitut käynnit eivät jatku automaattisesti).

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n hallitus 2023:

Arja Ehrukainen, puheenjohtaja

Silja Nevalainen, vpj.

Johanna Mikkonen, rahastonhoitaja

Riitta Mikkonen, sihteeri, jäsenasioiden hoitaja

Sinikka Heikura

Tuula Rötsä, Ritva Heikkinen, Tapahtumavastaavat

varajäsenet: Leena Hyvärinen, Erkki Mustonen

Kannattajajäsenet:

Hautaustoimisto ja kukkakauppa Lahtinen Ky

Varakoti Varpunen Oy

Hyvinvoinnin Huolto Asema

Kannatus jäseneksi voit liittyä täyttämällä (erilliseen ikkunaan) avautuvan liittymislomakkeen: liity kannattajajäseneksi.

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n historiaa

Yhdistys on perustettu 24.2.1993. Yhdistys oli ensimmäisiä omaishoitajayhdistyksiä Suomessa. Yhdistys on rekisteröity 5.3.1998. Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry. (alun perin Vanhusten omaiset ja läheiset ry) perustavassa kokouksessa oli läsnä Kerttu Törnqvist (silloinen kansanedustajamme), Aila Pulkkinen, Helli Leinonen, Irja Suomi, Maija Vetola, Kirsi Nevalainen, Ida Kosonen, Kerttu Nevalainen, Tyyne Turpeinen. Kokouksessa oli myös mukana silloinen eduskunnan varapuhemies Saara-Maria Paakkinen.

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n perustamisasiakirjan allekirjoittivat: Kerttu Nevalainen, Maija Vetola, Aila Pulkkinen, Toini Julkunen, Reino Vartiainen, Aira Partanen ja Seppo Pulkkinen.

free joomla templatesjoomla templates

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla -merkki

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry

Koulukatu 3, 81700 Lieksa