• 1logopalkki.jpg
  • 2logopalkki.jpg
  • 3logopalkki.jpg

Logo, Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry

<< Palaa Etusivulle

Ajankohtaista

Omaishoitajayhdistyksen vapaaehtoisten järjestämä kahvila tiistaisin klo 12—13 toimistolla omaishoitajayhdistyksen jäsenille. Tervetuloa!

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset yhdistys

Liekstyksen tavoitteena on tarjota tukea ja virkistystä omaishoitajaperheille. Yhdistyksen päätösvaltaa käyttävät sen jäsenet yhdistyksen kokouksissa. Yhdistys noudattaa yhdistyslain määräämiä säännöksiä.

Yhdistys kerää varoja mm. jäsenmaksuilla, järjestämällä myyjäisiä, erilaisin avustuksin ja lahjoituksilla. Rahallisia lahjoituksia voi maksaa tilille FI 49 5343 072006 5239.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 25 €/vuodessa. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä sivujemme kautta kohdasta Liity jäseneksi.

Omaishoitaja-avustaja

Yhdistyksessä on palkkatuella palkattu omaishoitaja avustaja, joka auttaa pienissä kodin pulmissa ja on hoitoapuna omaishoitajan asioinnin ajan. Omaishoitaja-avustajan tehtäviä: nurmikon ajo, haravointi, lämmityspuiden kantaminen, hiekoitus, lumityöt, lamppujen vaihto, kauppa - ja apteekki asioissa avustaminen ja hoidettavien kanssa seurustelu hoitajan asioinnin ajan.

Tämä etu koskee vain yhdistyksen jäseniä. Lisätietoja Riitta Mikkonen puh 040 822 9114 ja Tuija Heinämäki puh 0400 513 755.

Toimintaan toivotaan uusia omaishoitajia sekä vapaaehtoisia

Vapaaehtoiset voivat toimivat halutessaan avustajana tapahtumissa, ”kotimiehenä”, kaverina kävelylenkillä, sanomalehden tai kirjan lukijana. He voivat myös omien taitojensa tai harrastustensa kautta järjestää yhdessä OmaisOiva hankkeen kanssa erilaisia toimintoja tai tapahtumia. Lisätietoja Piia Haukalta puh 040 513 3500.

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n hallitus 2021:

Arja Ehrukainen (puheenjohtaja)

Johanna Mikkonen (rahastonhoitaja)

Riitta Mikkonen (sihteeri, jäsenasioiden hoitaja)

Tuula Rötsä, Ritva Heikkinen ja Tuula Karttunen (retki- ja tapahtumavastava)

varsinaiset jäsenet: Anja Kurki, Ritva Lampila, Silja Nevalainen ja Riitta Mikkonen

varajäsenet: Ritva Heikkinen ja Tuula Karttunen

Kannattajajäsenet:

Hautaistoimisto ja kukkakauppa Lahtinen Ky

Varakoti Varpunen Oy

Hyvinvoinnin HuoltoAsema

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n historiaa

Yhdistys on perustettu 24.2.1993. Yhdistys oli ensimmäisiä omaishoitajayhdistyksiä Suomessa. Yhdistys on rekisteröity 5.3.1998. Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry. (alunperin Vanhusten omaiset ja läheiset ry) perustavassa kokouksessa oli läsnä Kerttu Törnqvist (silloinen kansanedustajamme), Aila Pulkkinen, Helli Leinonen, Irja Suomi, Maija Vetola, Kirsi Nevalainen, Ida Kosonen, Kerttu Nevalainen, Tyyne Turpeinen. Kokouksessa oli myös mukana silloinen eduskunnan varapuhemies Saara-Maria Paakkinen.

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n perustamisasiakirjan allekirjoittivat: Kerttu Nevalainen, Maija Vetola, Aila Pulkkinen, Toini Julkunen, Reino Vartiainen, Aira Partanen ja Seppo Pulkkinen.

free joomla templatesjoomla templates

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla -merkki

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry

Koulukatu 3, 81700 Lieksa