• 1logopalkki.jpg
  • 2logopalkki.jpg
  • 3logopalkki.jpg

 

 @lieksanomaishoitajat

 

 

 

 

 

 

Omaisoiva toiminta Nurmes-Valtimo alueella

OmaisOiva toiminta on tarkoitettu kaikille omaishoitajille, jotka hoitavat omaisitaan tai läheistään. Toiminnan tarkoituksena on tukea omaishoitajien jaksamista tarjoamalla tietoa, ohjausta, virkistystä ja vertaistukea. Toiminta on luottamuksellista ja työntekijät ovat vaitiolovelvollisia. Neuvonta, ohjaus sekä vertaistukiryhmiin osallistuminen on omaishoitajille maksutonta. Tiedotamme toiminnastamme Ylä-Karjala lehdessä sekä verkkosivuillamme.

OmaisOivalla on nyt vuokrattuna oma tila Nurmeksen rautatieasemalla, käynti radan puolelta. Tilassa järjestämme sitä toimintaa, mitä pieni huone mahdollistaa. Tulossa yhteisiä kahvitteluhetkiä, joissa jutellaan, voidaan vaikka pelata jotain tai saat tarvitessasi lomakkeiden täyttöapua.

OmaisOivan Kahvihetket

Omaisoiva kahvihetket ovat omaisperheille avoimia tilaisuuksia, joihin voi tulla ulkopuolisia asiasta kiinnostuneet. Kahvihetket pitävät sisällän vaihtelevia toiminnallisia tai tiedollisia aiheita.

 

Henkilökohtaiset keskustelut, OivaHetki

Omaishoitaja voi tarvittaessa saada henkilökohtaisen OivaHetken, kun haluaa keskustella henkilökohtaisista omaishoitajuuteen liittyvistä asioista. Nämä keskusteluhetket voivat olla kotona tai muualla. Hetki on hyvä tilata etäkäteen puhelimitse Tuijalta puh 0400 513 755.

 

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Omaishoitajien vertaistukiryhmä on suunnattu ainoastaan omaishoitotilanteessa oleville omaishoitajille. Vertaistukiryhmässä omaishoitajat voivat jakaa kokemuksiaan toisten omaishoitajien kanssa luottamuksellisesti. Kysy Tuijalta tarkemmin aika ja paikka.

 

Ovet®-valmennus

Ovet -valmennus® on omaistaan tai läheistään hoitaville vertaistuellinen tietopaketti asioista mitä on hyvä tietää yhteiskunnanpalveluista, hoivasta, ergonomiasta ja vertaistuesta. Lisäksi mietitään hoitajan omaa jaksamista ja keinoja siihen sekä saadaan ideoita toisiltamme omaan arkeen.

Kohderyhmänä Nurmeksen ja Valtimon alueen omaisistaan ja läheistään hoitavat. Valmennukseen voivat osallistua myös he, jotka eivät vielä ole omaishoidontuen piirissä. Valmennus on maksuton.

Sisältä lounaan ja päiväkahvin. Tarvittaessasi kuljetusta, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Jatkuva ilmoittautuminen Tuijalle Heinämäelle puh  0400 513 755.

free joomla templatesjoomla templates

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla -merkki

Lieksan seudun omaishoitajat
ja läheiset ry

Pielisentie 8, 81700 Lieksa

 

 OmaisOiva

Toiminnanjohtaja Tuija Heinämäki

Puh: 0400 513 755  

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

OmaisOiva ohjaaja Piia Haukka

Puh: 040 518 3500

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

-